Ik heb genoten van #smdaybe!

En U? Ik denk dat iedereen die erbij was, zal kunnen beamen dat alle puzzelstukjes in elkaar vielen. De Mashable Social Media day in Antwerpen was een succes!

Ik had reeds eerder aangeven het event te steunen, want ik was onder de indruk van de passie en inzet van Jean-Paul De Clerck en zijn crew om dit op zo een korte tijd in elkaar te boxen. Ik was overtuigd dat er value voor money zou zijn en ik ben hierbij niet bedrogen uitgekomen. Ruime parking, goed gelegen, prachtige locatie en een professionele omkadering. Clo heeft haar best gedaan om het geheel af te trappen. Het goede weer, de ruime opkomst (227 betalende inschrijvingen) van het Belgische kruim in social media, maar zeker ook de rijkelijk aanwezige natjes en een zalige balkon met zicht op de Schelde bij ondergaande zon, zijn onbetaalbaar.

Het onderstaande filmpje geeft een bijzonder goede en professionele indruk van het event, de organisatie en het enthousiaste publiek.

Iets minder professioneel, maar toch een kleine inzet om de sfeer op het event vast te leggen:

Ook op Flickr kan je een aantal leuke impressies terugvinden en uiteraard op twitter onder hashtag #smdaybe.

PS JP kan je op twitter terugvinden onder @conversionation (en niet @conservation zoals ik verkeerdelijk in het filmpje op blip.tv vermelde. Sorry JP ;’)

Bedankt aan alle sponsors, die zo snel mee op de kar zijn gesprongen.

Op naar de volgende!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.