Kussengevecht in Antwerpen

Met de hulp van Ibis Hotel zetten de TalkingHeads (@joke en @lamazone) een kussengevecht op in het Centraal Station van Antwerpen. Een event op facebook, wat publiciteit in de traditionele en nieuwe media en klaar is kees (naar analogie van het kussengevecht in Amsterdam).

Ik zat zelf op BRBF09 en dus trok Marianne er met de kids op uit om de familie-eer oprecht te houden.

Ik had achteraf tal van leuke video’s verwacht, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik (voorlopig) nog op mijn honger ben blijven zitten. De aandacht die de traditionele media dan weer gaf aan het event maken duidelijk dat TalkingHeads en Ibis in hun opzet zijn geslaagd 😉

Voor meer foto’s zie ook de sets van Clopin, Antwerpenr, Zofie, Dipfico en vele anderen.

Compliments!

Update: Er is eindelijk een degelijk filmpje online gekomen (met klank! 😉 dat ik jullie niet wil onthouden.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Kussengevecht in Antwerpen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.