Onze vakantie in Fréjus loopt op zijn laatste benen

100_4256 Dag12 trokken we terug naar de rots van Roquebrune voor een rustig kano-tochtje van een halve dag.

We namen 5 kano’s en zouden het ‘De la base au lac de la Roquette’ parcours doen van 6km tot aan de voet van de rots. Aan het einde van het parcours was een klein (warm) meertje (lac de la Roquette genaamd), waar we ons op een zandbankje legden en de kids het meer overzwommen. Super gezellig.

We eindigden de dag in de Buffalo Grill en daar deden de vle100_4301esboeren zich tegoed aan al wat de Amerikaanse keuken te vettigs te bieden heeft. 

Dag13 wordt onze voorlaatste ‘volledige’ dag. Morgen wordt een rustige waterdag, aan het zwembad van de camping, en beginnen we in te pakken. Woensdagmorgen om 9u wordt de terugtocht dan ingezet. Maar eerst nog even naar Cannes. “Even”, want Cannes ligt maar op een klein half uurtje van Fréjus en nu we in de buurt zijn, kunnen we het toch niet laten om te flaneren op de Boulevard de la Croisette. We genieten van de 100_4360prestigieuze hotels, de sjieke winkels, de gezellige kleine haven van Cannes en het flanerende  gepeupel op de Boulevard. Het is weer een gloedhete dag en het lijkt wel of er bijna geen wind in Cannes is. De waterverkopers doen weer gouden zaken aan onze bende van 14 en we haasten om tegen 18u terug naar de camping zodat we allen nog voor een snelle verkoeling in het zwembad kunnen duiken.

Het is met een beetje weemoed dat we constateren dat het weer bijna ten einde is. We zullen nog met volle teugen genieten van de laatste momenten, maar de eerlijkheid gebied me te zegge100_4364n dat we ook uitkijken naar wat koeler weer (-10° is genoeg), opa en oma, onze vriendjes van thuis, de voetbal en ja, zelf het werk.

Het is mooi geweest. Bedankt voor al diegenen die ons avontuur, dit jaar in Fréjus, van ver of van nabij hebben gevolgd. We hopen dat we met ons wedervaren ook een beetje zon en vakantie in jullie huiskamers hebben kunnen brengen 😉

Tot binnenkort!

Please follow and like us:

One thought on “Onze vakantie in Fréjus loopt op zijn laatste benen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.