To Twitter or not to twitter?

ScreenHunter_13 Ik merkte deze week voor de eerste maal een Belgische collega op Twitter en dan stel ik vast dat de toestroom op Facebook van collega’s en ex-collega’s veel groter is binnen onze firma. Recent blokkeert men Facebook en Twitter niet meer en dit heeft duidelijk zijn effect. Niet onbelangrijk vind ik, want ik heb ook heel wat business contacts op Facebook.

Toch heeft Twitter zijn charme en blijf ik het een leuk medium vinden, ook al moet ik erkennen dat het onmogelijk is om 420 virtuele vrienden consequent te volgen. Je springt op de Twitter bus, luistert naar de ruis of houdt Twhirl op de achtergrond en kijkt af en toe op als het klassieke geluidje weerklinkt dat er een reeks berichten binnen komt. Ik zie dus nog wel mogelijkheden om door de ruis heen te kijken met buddy lists of andere toeters en bellen. Ik gebruik echter sinds meer dan 6 maanden al Twhirl en ik ben eraan gewend geraakt 😉

Momenteel steek ik Twitturly (met meer dan 30 active tweets) en Friendfeedlinks (met meer dan 50 shares) in mijn feedreader om de belangrijkste ruis van de dag eruit te filteren, ook al is deze sterk US getind.

Vandaag stootte ik nog op een recente site met Twitter tips voor beginners en vroeg ik me af hoe lang ik zelf al op Twitter zat. Na wat zoekwerk, kwam ik erachter dat dit ondertussen al meer dan 19 maanden is.

De tijd vliegt gewoon. Wanneer ben jij begonnen met Twitter en welke client gebruik je?

Please follow and like us:

3 thoughts on “To Twitter or not to twitter?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.