Verlof


ik zeg al een tijdje dat ik aan verlof toe ben. Voel me duidelijk psychisch moe en kan best een paar weken vakantie gebruiken. Even de zinnen verzetten en samen met de familie en aantal van mijn beste vrienden nu zaterdag voor twee weken naar het zuiden van Frankrijk trekken.

Meerbepaald naar een Yelloh Village camping, Le Lac des 3 Vallées, in de Lectoure. Lectoure ligt in het departement Gers in de regio Midi-Pyrénées.

De goede kritieken, de degelijke accomodatie en de prachtige ligging aan een meer met kind vriendelijke inrichting en voorzieningen hebben ons overhaald.

Het zal een gezonde mengeling worden tussen tijd voor de kinderen, een goed boek, een glaasje wijn, wat lokale cultuur en culinaire specialiteiten.

Ik kijk er alvast naar uit, maar de vaste lezers van dit stek zullen me drie weken moeten missen, ook al beloof ik regelmatig een foto up te loaden naar mijn blog.

Lectoure, considérée parmi les villages de caractère du département, la bourgade perchée, capitale du melon, s’étire sur un promontoire gardant la vallée du Gers et offre la plus belle vue sur la campagne et la chaîne des Pyrénées.

Ik kan het al zien 😉
Tot binnenkort!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.