Wouter Deprez en Eelt

Wouter Deprez, één van onze bekendste standup comedians in België en ooit de slimste mens ter wereld, is volop zijn nieuwe show aan het voorbereiden en aan het inoefenen. Hoe doe je dit beter dan try-out te organiseren voor kleine groepen mensen en met hun input/reactie de laatste aanpassingen te doen voor de grote premiere in november van dit jaar.

Ik hou wel van de humor van Wouter en als zich de kans boodt om deze exclusieve voorstelling bij te wonen, heb ik deze graag aangenomen.

Eelt is een terugblik van Wouter op en inde huid van zijn vader Frans. Hji neemt ons in een dikwijls razendsnel tempo mee naar “zijnen” tijd. De tijd van toen over het paard getild, maar best een leuk invalshoek, grappig en bij momenten verrassend. Naar mijn persoonlijke smaak soms iets te platvloers (niet zo echt mijn stijl), maar het doet geen afbreuk aan het feit dat het een vermakelijke avond was.

Het zou best interessant zijn om ook de premiere te gaan zien en te kunnen vergelijken of de voorstelling veel is bijgeschaafd en wat hem die try-outs echt leren, maar eenmaal was genoeg voor mij.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.