"“Wij drinken wijn” groepsblog

Wij drinken wijn groepsblog

Als wijnliefhebber heb ik aanvaard om mee te schrijven op de groepsblog “Wij drinken wijn”. Het leek me een leuk idee. Ik kan er mijn ei kwijt en zal er zeker leuke ideeën opdoen van de collega bloggers. Terzelfdertijd zet het me niet onder druk om regelmatig te posten, want ik sta er niet alleen voor.

Mijn eerste post staat erop met een recensie van Santa Giulia Rosso di Montalcino die ik bij een recente degustatie proefde.

Laat me weten wat je ervan vond en waarover jullie graag zouden lezen?

Please follow and like us:

2 thoughts on “"“Wij drinken wijn” groepsblog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.